Bibelstudium och Bön

Varje onsdag träffas vi i Församlingsvåningen för att be och läsa bibeln tillsammans. Välkommen!

28/8 Gudstjänst

Gudstjänst när Rebecka Blad, Emelie Lau och Nils Lidskog samtalar och vittnar. Fika med efterföljande frågestund

Prenumerera på kalendern

Du kan prenumerera på kalendern i ditt kalenderprogram, exempelvis Google Kalender eller Outlook och få uppdateringar automatiskt.

När du blir tillfrågad måste du ange följande URL för att prenumerera på alla händelser:

Kopierad!